Om optimale online zichtbaarheid voor jouw film te realiseren, werkt Filmvrouw samen met More Business Support. Mary Nap van More Business Support is expert op het gebied van online profilering voor ondernemers.

Zij zal jou adviseren over hoe jij de film online voor je kan laten werken. Bijvoorbeeld door regelmatig via Facebook, Instagram, blogs of een nieuwsbrief ‘hoofdstukjes’ of stills uit de film te gebruiken als content om meer te vertellen over een bepaald aspect van jouw bedrijf.

In het filmproces zal More Business Support aanschuiven bij het inhoudelijke gesprek over jouw mini docu en zal jou scherpe vragen stellen over jouw bedrijf en welke doelen je wilt behalen met de film.

Aan de hand hiervan zal zij online research doen naar jouw werkveld en (potentiële) doelgroep. Ook onderzoekt ze bijvoorbeeld welke #’s voor jou het beste resultaat opleveren.

Zodra de film is afgerond zal ze door middel van een adviesgesprek een online campagne aan jou voorleggen. Samen met jouw feedback uit dit gesprek, zal More Business Support een advies maken en kun je heel concreet aan de slag. Daarna heb je twee feedback gesprekken van 1 uur om de voortgang te bespreken.

Concreet ziet het traject van More Business Support er als volgt uit:

Introductie gesprek samen met Filmvrouw:
Samen krijgen we scherp wat het doel is van jouw mini docu en wat je wilt bereiken.

Onderzoek
– Doelgroep
– #
– Wat doen andere organisaties

Presentatie door More Business Support samen met Filmvrouw
– presentatie film
– hoe kunnen we zichtbaarheid creëren met jouw film
– welke fragmenten/stills gebruiken kunnen gebruikt worden als content voor social media
– welke mediakanalen werken voor jouw bedrijf
– met welke hashtags bereik je jouw doelgroep
– 4 voorbeelden van content dat gebruikt zou kunnen worden.

Adviesrapport
Op basis van jouw feedback op de presentatie ontvang je een definitief campagne-adviesrapport.

Feedback gesprekken
Zodra je met jouw campagne aan de slag gaat, zul je mogelijk behoefte krijgen aan feedback op jouw gerealiseerde content. More Business Support zal je ondersteunen in twee feedback gesprekken van 1 uur.

Website More Business Support KLIK HIER